16 mei 2012

55-plussers zijn digibeten

waarom wij overstappen op de iPad
55-plussers zijn digibeten, aldus de Volkskrant. Specifieker, redacteur Hans Pieter van Stein Callenfels lijkt dat te denken. "Bij V begrijpen we heel goed waarom jongere-ouderen overstappen op de iPad."

alles met een stekker
Op zijn Linkedin profiel zegt Hans Pieter van Stein Callenfels over zichzelf: "ik schrijf voor de tech-pagina's van de Volkskrant artikelen over gadgets, trends, internet: alles met een stekker." 

Op 15 mei mocht hij weer wat van zich laten horen en daaruit blijkt dat zijn eigen stekker met de samenleving duidelijk niet goed aangesloten is.


digibetengeneratie?
Onder de kleine kop 'de opkomst van de digibetengeneratie' schrijft deze Hans Pieter van Stein Callenfels in de Volkskrant van 15 mei een stuk over allerlei handige apps waarin wij op een slimme manier onze gezondheid in de gaten kunnen houden, onze bloeddruk kunnen meten en wat hersengymnastiek kunnen doen voordat we op de bank in slaap vallen.

Wat denkt die jongen wel niet? En met de beeldredactie is het niet veel anders gesteld. Kijk maar eens wat die van een foto heeft uitgezocht om het betoog te illustreren!

55-plussers in het geweer
Gelukkig was ik niet de enige die zich opwond over deze beeldvorming. Evelien Drent uit Zoetermeer en Marcelle van der Leeuw reageerden vandaag in de ingezondenbrievenrubriek.


 

Als het maatschappelijke benul van Van Stein Callenfels de norm is van het gemiddelde redactielid, hoe serieus moeten wij de inhoud van de Volkskrant dan nog nemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten